Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da roketli saldırı

Düzenleyen:
Antalya'da roketli saldırı

GÜNDEM Haberleri

Antalya - Kemer Karayolu üzerindeki balıkçı barınağına roket atıldı. Roketlerden biri balıkçı firmasının dükkanına isabet etti. Özel harekat timleri operasyon başlattı.

Antalya'da, teröristlerin Kemer karayolu üzerinde akaryakıt tankerine roketli saldırısında, balıkçı barınağı isabet aldı. Şans eseri ölen ve yaralanan oylmazken, bir balıkçılık şirketinin deposu hasar gördü. Yoldan geçen bir tankere de teröristler el yapımı patlayıcı attı.

ROKETLE SALDIRDILAR

Olay saat 10.30'da meydana geldi. Teröristlerin dağlık alandan attığı 2 roketten biri, mezat alanının arkasında bir balıkçılık şirketinin deposuna isabet ederken, diğeri boş alana düştü. Bu sırada barınak önündeki yoldan geçen bir akaryakıt tankerine patlayıcı atıldı, ancak isabet almadı.

Antalya'da roketli saldırı
ÖZEL HAREKAT OPERASYON BAŞLATTI

Olayın duyulması üzerine bölgeye çok Özel Harekat timleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Özel Harekat timleri, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede helikopter destekli operasyon başlattı.

Antalya'da roketli saldırı
HEDEF TANKERLERMİŞ

Teröristlerin hedefinin dolum tesislerinden yakıt aldıktan sonra karayoluna çıkan tankerler olduğu, ancak roketlerin balıkçı barınağına isabet ettiği değerlendirildi.

OPERASYONU EMNİYET MÜDÜRÜ YÖNETTİ

Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul olay yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldı, başlatılan operasyonu yönetti.

GEÇEN AĞUSTOSTA BOMBA PATLATILMIŞTI

Geçen 24 Ağustos'ta ise Kemer karayolu üzerinde jandarmaya ait minibüs geçtiği sırada, daha önceden yol kenarına konulan bomba patlatıldı. Cam kırıkları nedeniyle hafif yaralanan rütbeli 2 asker, hastanede tedaviye alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...