Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Provokasyoncuları taşıyan minibüsten tabanca çıktı

Düzenleyen:
Provokasyoncuları taşıyan minibüsten tabanca çıktı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'un Şişli ilçesinde HDP'li milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto etmek için toplanan kişileri taşıyan minibüste ruhsatsız tabanca bulundu.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, HDP'li milletvekillerinin tutuklanmalarını protesto etmek amacıyla Şişli'deki eyleme katılmak için HDP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı binası önünde toplanan gruptakiler minibüse bindi.

MİNİBÜSTE RUHSATSIZ TABANCA BULUNDU

Bölgeye gelerek kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ekipleri ile gruptakiler arasında gerginlik yaşandı. Araçtan inen gruptakiler ara sokaklara kaçarken, minibüs hareket etti. Polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu durdurulan ve arama yapılan minibüste, 1 ruhsatsız tabanca ve 37 mermi ele geçirildi. Minibüsü kullanan Mehmet Emin Uzun ile araçta bulunan HDP Zeytinburnu İlçe Başkanı Mehmet Emin Elik gözaltına alındı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Elik serbest bırakılırken, Uzun'un işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...