Aleyna Tilki konserindeki bombacılar bakın kim çıktı!

Düzenleyen:
Aleyna Tilki konserindeki bombacılar bakın kim çıktı!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki bir salonda sahneye çıkan Aleyna Tilki, platformda şarkı söylerken patlama meydana geldi. Patlamayı gerçekleştiren bombacılar ise bakın kim çıktı...

Patlama sonrası çıkan izdihamdan 6 kişi yaralandı, Aleyna Tilki ise yara almadı. Saldırganların 12-13 yaşında olduğu, kafeye 2 boru tipi el yapımı patlayıcı atıldığı öğrenildi. Aleyna Tilki'nin menajeri, saldırının mekana giremeyen seyircilerden bir ya da birkaçı tarafından yapıldığını söyledi. Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Semti’ndeki bir restoranda sahneye çıkan Aleyna Tilki, özel olarak oluşturulan platformda şarkı söylerken, patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte izdiham yaşandı. İzleyiciler, panik içerisinde dışarı çıkabilmek için birbiriyle yarıştı. Patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Aleyna Tilki konserindeki bombacılar bakın kim çıktı!
6 KİŞİ İZDİHAMDAN YARALANDI

Diyarbakır’da Aleyna Tilki konserinde meydana gelen olayla ilgili yetkililerden açıklama geldi. Yetkililer, konser sırasında ses bombasına benzer peş peşe 2 küçük patlama meydana geldiğini ve bunun üzerine, içerde bulunanların panik içerisinde dışarı çıktığını, bu sırada 6 kişinin yaşanan izdiham nedeniyle yaralandığını söyledi. Olayın her yönüyle araştırıldığı, soruşturma sonunda ortaya çıkacağını söyledi.
Aleyna Tilki konserindeki bombacılar bakın kim çıktı!
SALDIRGANLAR 12-13 YAŞINDA
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde şarkıcı Aleyna Tilki'nin konser verdiği sırada kafeye, 2 boru tipi el yapımı patlayıcı atıldığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı'nda bir kafede, şarkıcı Aleyna Tilki'nin konser verdiği sırada atılan el yapımı patlayıcıların boru tipi olduğu belirlendi. Saldırıyı 12-13 yaşlarında iki çocuğun yaptığı tespit edildi.
Aleyna Tilki konserindeki bombacılar bakın kim çıktı!
ALEYNA TİLKİ'NİN SAĞLIK DURUMU İYİ
Konuyla ilgili Hürriyet'e açıklama yapan Aleyna Tilki'nin menajeri Melek Sarıgil, saldırının mekana giremeyen seyircilerden bir ya da bir kaçı tarafından yapıldığını söyledi. Sarıgil, saldırı sonrasında mekanın camlarının kırıldığını söylerken, Aleyna Tilki'nin yara almadığını söyledi.
Aleyna Tilki konserindeki bombacılar bakın kim çıktı!
TWITTER'DAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Genç şarkıcı saldırıdan kısa bir süre sonra da Twitter'dan açıklama yaptı. Aleyna Tilki yaptığı açıklamada "Biz iyiyiz arkadaşlar." mesajını paylaştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...