Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savcılık'tan Demirtaş'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Düzenleyen:
Savcılık'tan Demirtaş'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

GÜNDEM Haberleri

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuklu olan Selahattin Demirtaş sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı, önceki gece Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Bölümü’nde sağlık kontrolünden geçirilen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

 

3 PROFESÖR MUAYENE ETTİ

Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Demirtaş’ın üç profesörden oluşan heyet tarafından muayene edildiği belirtilerek,
"Bazı basın ve yayın organlarında, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu olarak bulanan Selahattin Demirtaş’ın, ağır sağlık sorunlarının bulunduğu ve derhal tahliye edilmesi gerektiğine dair haberlere ilişkin, bir basın açıklaması yapılması gereği duyulmuştur. 12/12/2016 tarihli basın duyurumuzda, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu olarak bulanan Selahattin Demirtaş’ın, sağlık sorunları ile ilgili olarak ayrıntılı açıklamanın yapıldığı, 14/12/2016 tarihinde kontrol amacıyla sevk edildiği Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde üç profesörden oluşturulan heyet tarafından yapılan muayene, tetkik ve tahliller neticesinde, Selahattin Demirtaş’ın bir önceki basın açıklamamızda da belirttiğimiz üzere tehlike arz edecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı anlaşılmıştır" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...