Reina saldırganına benziyor diye dayak yedi

Düzenleyen:
Reina saldırganına benziyor diye dayak yedi

GÜNDEM Haberleri

Yılbaşı gecesi İstanbul Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldırı düzenleyen terörist, 39 kişiyi katlederken 65 kişiyi de yaraladı. Bugün sosyal medyada "Reina saldırganı yakalandı" diye paylaşılan görüntülerde teröriste benzetilen bir kişinin, vatandaşlar tarafından dövüldüğü görülüyor.

Bugün ise sosyal medyada teröristin Pendik'te vatandaşlar tarafından yakalandığına dair bir video paylaşıldı. Görüntüde bir kişinin dövüldüğü görülüyor. Ancak şahsın terörist olmadığı, emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Sosyal medyada "Reina saldırganı yakalandı" diye paylaşılan görüntülerde teröriste benzetilen bir kişinin, vatandaşlar tarafından dövüldüğü görülüyor.

Görüntülerde, "Reina'ya saldıran adam bu" dediği duyulan görüntülerde kalabalık grup terörist olduğu iddia edilen kişiye sokak ortasında vuruyor.

İstanbul Pendik'te yaşanan olay sonrası gözaltına alındığı iddia edilen kişinin emniyetteki sorgusundan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...