Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'a Adana'da büyük karşılama

/ Kaynak: AA
Erdoğan'a Adana'da büyük karşılama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mersin'de toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Erdoğan'ı karşılamak isteyen vatandaşlar Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda toplanıyor.

Mersin'de toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak isteyen vatandaşlar Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda toplanıyor. nbsp;Mersin'de 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan yapılan tesislerin toplu açılış töreni için kente gelecek Başbakan Erdoğan'ı karşılamak isteyen vatandaşlar, Şakirpaşa Havaalanı'nda toplanmaya başladı.Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı alana ellerinde Türk bayrağı ve parti bayraklarıyla gelen çok sayıda vatandaş "Dik dur eğilme Adana seninle", "Polise uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar attı. Başbakan Erdoğan'ı karşılamak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da hava alanına geldiği gözlendi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...