Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da karşıt görüşlü gruplara polis müdahale etti

/ Kaynak: İHA
Adana'da karşıt görüşlü gruplara polis müdahale etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da karşıt görüşlü iki grup arasındaki gerginliği polis önledi. Dağılmayan gruba polis, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

Adana'da karşıt görüşlü iki grup arasındaki gerginliği polis önledi. Dağılmayan gruba polis, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. nbsp;'Gezi Parkı Eylemi'ne destek için protesto gösterisi yapan grup, dönüş yolunda Saydam Caddesi güzergahını takip edip, Akkapı Mahallesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Grup, cadde üzerinde karşıt görüşlü bir başka grupla karşılaştı. Olaya müdahale eden polis, iki grup arasına Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) ve 'akrep' diye tabir edilen araçlarla barikat kurdu. Terör örgütü Abdullah Öcalan lehine slogan atan grup, polisin uyarısı üzerine dağıldı. Ancak, grubun hemen karşısında yer alan yaklaşık 500 kişilik gösterici dağılmakta direndi. nbsp;Akkapı Mahallesi'ne yürümek isteyen eylemciler, polis barikatının kaldırılmasını istedi. Adana Barosu tarafından görevlendirilen 'gözlemciler' de devreye girerek, grubun dağılmasını istedi ancak bu girişimler de sonuç vermedi. Yolda oturma eylemi yapan göstericilere polis, göstericileri tazyikli su ve gaz bombası ile grubu dağıttı.Eylemcileri provoke edip, onları yönlendirdiği öne sürülen bir kişi ise, polis tarafından gözaltına alındı. Polisin müdahalesi sonrasında ara sokaklara kaçan göstericiler, burada da taşlarla saldırılarını sürdürdü. Olaylar devam ederken, polis de bölgedeki önlemlerini sürdürüyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...