Başbakan Erdoğan'la beklenen görüşme başladı

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan'la beklenen görüşme başladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili 11 kişilik heyetle görüşmeye başladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı olaylarıyla ilgili görüşeceği heyette yer alan isimler belli oldu.
Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili oluşturulan 11 kişilik heyetle görüşmeye başladı.
Heyet oluşturulurken, akademisyenden öğrenciye, sanat yönetmeninden mimar ve tiyatro oyuncusuna kadar geniş bir yelpazede katılım amaçlandı.
Heyette tiyatro sanatçısı Ahmet Mümtaz Taylan, akademisyenler Prof. Dr. Betül Tanbay, Prof. Dr. Hale Çıracı ve İpek Akpınar, yönetmen Kutluğ Ataman, öğrenci Nil Eyüpoğlu, sanat yönetmeni Rumeysa Kiger, mimar Selva Gürdoğan, sosyal medya uzmanı Zehra Öney, öğrenci Zülfikar Kürüm ve sosyal paylaşım sitesinde Başbakan Erdoğan'a hitaben Gezi Parkı olaylarına ilişkin mektup yazan Bülent Peker de yer alıyor.
Görüşmede, Başbakan Erdoğan'a İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Erdoğan Bayraktar, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin çelik de eşlik ediyor.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...