Polise vatandaştan alkışlı destek

/ Kaynak: CHA
Polise vatandaştan alkışlı destek

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Beyoğlu'nda göstericileri dağıtan polisi vatandaşlar alkışlarla destekledi. Polis bu desteğe "Vatan sana canım feda" sloganıyla karşılık verdi

Beyoğlu'nda göstericileri dağıtan polis ekiplerini mahalle sakinleri alkışlarla destekledi. Vatandaşların polisleri karşılamasıyla moral bulan polisler, 'Vatan sana canım feda' sloganı attı. 'Gezi Parkı' olaylarını bahane ederek günlerdir eylem yapan göstericilerle polis arasındaki çatışmalar devam ediyor. Ara sokaklarda devam eden çatışmalar sırasında Tophane'deki grubu dağıtan polis, mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılaştı. Mahalledeki göstericileri dağıtan polis, vatandaşların alkışlı desteğiyle moral buldu. Polis ekipleri daha sonra 'Vatan sana canım feda' sloganı attı. Bazı mahalle sakinleri polislerle tokalaşırken bazıları da sözlü destek verdi. Polis ekipleri ara sokaklardan Karaköy'e inerek barikat kuran eylemcileri de dağıttı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda gerginlik devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...