Emniyet’ten “215 bin kişilik ByLock listesi Başsavcılığa iletildi” haberine yalanlama

Düzenleyen:
Emniyet’ten “215 bin kişilik ByLock listesi Başsavcılığa iletildi” haberine yalanlama

GÜNDEM Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı basın yayın organlarında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının da adının geçtiği, “215 bin kişilik ByLock listesinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildiğine” dair haberin, genel bilgilerin yer aldığı kısımlar dışında, tüm ayrıntılarıyla gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımızın adının zikredildiği, ‘215 bin kişilik bylock listesinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildiğine’ dair haber, genel bilgilerin yer aldığı kısımlar dışında, tüm ayrıntıları ile gerçek dışıdır. Halka doğru bilgi verme kanallarını kullanmak durumunda olan medya kuruluşları, bilerek ya da bilmeyerek yaptıkları bu haberler ile milletin ve devletin bekası için büyük önem taşıyan bu soruşturmaların mecrasından saptırılmasına sebep olmaktadırlar.

Tarafımızca yapılacak bilgilendirmeler dışındaki her türlü bilgi ve belge, yönlendirmeye açık ve kamuoyunu yanıltıcı olacaktır. Bu nedenle; üzerimize düşen kısımlarla ilgili olarak, kamuoyuna yapılan açıklamalar dışındaki açıklama ve bilgilendirmelere itibar edilmemesi, soruşturmaların selameti açısından büyük önem arz etmektedir” denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...