Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da soygun girişimi! 4 yaralı var

Düzenleyen:
İstanbul'da soygun girişimi! 4 yaralı var

GÜNDEM Haberleri

Sancaktepe'de sigara taşıyan aracı soyma teşebbüsünde bulunan 5 kişinin bulunduğu araçtan polise ateş açıldı. Çıkan çatışmada 4 soyguncu yaralı olarak yakalandı.

Ataşehir'de geçtiğimiz mart ayında silahlı, kar maskeli bir grup kuyumcuya girdi. Silahlı soygunda, soyguncularla kuyumcu arasında arbede çıktı. Soyguncuların açtığı ateşte 2 kişi yaralanırken, Adil Bozdemir isimli esnaf kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Gaspçıların kullandığı minibüs camları kırık olarak terkedilmiş halde bulundu.

YENİ SOYGUN HAZIRLIĞI...

Asayiş Şube Gasp Büro ekipleri, gaspçılarla ilgili teknik ve fiziki takip başlattı. Gaspçıların Sarıgazi'de yeni bir soygun hazırlığında oldukları yönünde bilgi alınması üzerine operasyon başlattı.

SICAK TAKİP BAŞLADI

Gaspçıların sigara taşıyan aracı gasp edeceklerinin öğrenilmesi üzerine sıcak takip başlatıldı. Gaspçılar bu sabah araca müdahale edecekleri sırada polis operasyonu başlattı. Gaspçıların polise ateş açmasıyla çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 3'ü yaralı 5 gaspçı yakalandı.


Olay yerinden kareler:
İstanbul'da soygun girişimi! 4 yaralı varİstanbul'da soygun girişimi! 4 yaralı varİstanbul'da soygun girişimi! 4 yaralı varİstanbul'da soygun girişimi! 4 yaralı varİstanbul'da soygun girişimi! 4 yaralı var

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...