Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarihî çınar fırtınada devrildi

Düzenleyen:
Tarihî çınar fırtınada devrildi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da çok şiddetli yağmur meydana geldi. Çok sayıda vatandaş yağmurla beraber yağan doludan olumsuz etkilendi, ağaçlar devrildi.

İstanbulluların yakından bildiği, Üsküdar Çengelköy'de yer alan ve Tarihî Çınaraltı Çay Bahçesi olarak tanınan mekandaki tarihî çınarlardan biri fırtınaya dayanamadı.

İstanbul'da, kısa sürede afet yaşanmasına neden olan şiddetli yağış, beraberinde gelen dolu yağmuru ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Dakikada 25 şimşeğin görüldüğü İstanbul'da sokaklardan sel manzaralarının gelmesi uzun sürmedi. Fırtına ağaçları kimi zaman yola, kimi zaman araçların üzerine devirdi. Şiddetli yağmurla birlikte cadde ve sokaklar sele dönerken, taş büyüklüğündeki dolu ise araçlarda hasara yol açtı.

ÇINAR AĞACI DEVRİLDİ

Üsküdar Çengelköy'de, tarihî çınaraltı olarak bilinen mekandaki asırlık çınarlardan biri fırtınaya dayanamadı ve devrildi.

Tarihî çınar fırtınada devrildi

Tarihî çınar fırtınada devrildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...