Fenerbahçe'ye destek veren Devlet Bahçeli'ye Trabzon'dan tepki

Fenerbahçe'ye destek veren Devlet Bahçeli'ye Trabzon'dan tepki

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe'nin UEFA'dan aldığı cezayı haksız bulan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon medyası tarafından eleştirildi.

Bugün Fenerbahçe'nin UEFA tarafından aldığı cezayı haksız bulan ve Fenerbahçe'ye büyük destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon medyası tarafından 'Körler sağırlar bir birini ağırlar' gibi başlıklarla eleştirildi. 61saat isimli yerel Trabzon sitesi bu konu ile ilgili olarak şunları yazdı; Fenerbahçe Spor Kulübü, UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Avrupa kupalarından men cezası verilmesini haksız bulan ve iki kulübe de destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederek, "Duyarlı devlet adamlığı duruşu ile konuya gösterdiği hassasiyet ve verdiği destekten dolayı, Kulübümüz ve Camiamız adına Sayın Bahçeli'ye teşekkür ederiz" açıklaması yaptı. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısındaki açıklamaların takip edildiği belirtildi. Fenerbahçe'nin açıklamasında şöyle denildi, 'Sayın Bahçeli, UEFA'nın vermiş olduğu kararları, 'Son günlerde en önemli konu başlıklarından birisi de UEFA Denetleme ve Disiplin Kurulu'nun 26 Haziran 2013 günü, iki güzide ve köklü futbol kulübümüz hakkında verdiği kararlar olmuştur. Fenerbahçe ve Beşiktaş, UEFA tarafından haksız ve peşin hükümlerle suçlanmış ve cezalandırılmıştır. Herkes bilsin ki bu iki kulübümüze yönelik desteğimiz ve sevgimiz hiç azalmayacaktır' sözleri ile değerlendirmiştir. Duyarlı devlet adamlığı duruşu ile konuya gösterdiği hassasiyet ve verdiği destekten dolayı; Kulübümüz ve Camiamız adına Sayın Bahçeli'ye teşekkür ederiz."dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...