Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji'den yağış uyarısı

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji'den yapılan flaş açıklamaya göre hava sıcaklıkları 6-10 derece azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının 6-10 derece azalacağını bildirdi. Kuvvetli yağış ve rüzgarlar konusunda da yetkililer ile vatandaşların dikkatli olması istendi. Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey kesimlerinde görülecek olan yağışların; Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinde 6 ila 10 derece olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde azalacağı tahmin ediliyor.Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, Marmara'nın kuzeydoğusu, Karadeniz kıyıları, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyı kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında kuvvetli (30-60 km/s), Batı ve Orta Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer fırtına (50-70 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.


Yağışların, Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, deniz ve kara ulaşımında aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Rüzgarın, Marmara'nın kuzeydoğusu, Karadeniz kıyıları, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyı kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında kuvvetli (30-60 km/s), Batı ve Orta Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer fırtına (50-70 km/s) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Batı ve Orta Karadeniz'de batı ve kuzeybatı yönlerden esmekte olan rüzgarın Batı Karadeniz'de kuvvetli fırtına (50-90 km/s), Orta Karadeniz'de tam fırtına (75-100 km/s), gece saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'de fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...