Şike ve Ergenekon hâkimleri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Düzenleyen:
Şike ve Ergenekon hâkimleri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Edirne'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı şike davasına bakan hâkim Bülent Kınay ile Ergenekon davası hâkimlerinden Fatih Mehmet Uslu, Yunanistan'a kaçarken yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan şüphelilerin Yunanistan'a kaçacağı bilgisi üzerine harekete geçti.

Yunanistan sınırında yapılan çalışmalarda, 2 Pakistan uyruklu insan kaçakçısı ile bir grup kaçak yakalandı. Yapılan incelemede, şüphelilerden ikisinin FETÖ/PDY soruşturma kapsamında, İstanbul Bakırköy ve Kayseri'den hakkında yakalama kararı bulunan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı şike davasına bakan hâkim Bülent Kınay ile Ergenekon davası hâkimlerinden Fatih Mehmet Uslu olduğu belirlendi. Uslu'nun da Bakırköy 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi ve Tavşanlı mahkemelerince yakalama kararı olduğu belirlendi.

Yunanistan'a kaçarken yakalanan FETÖ şüphelisi hakimler Bülent Kınay ve Fatih Mehmet Uslu ile iki Pakistan uyruklu insan kaçakçısı gözaltına alındı. Şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

"EDİRNE'YE CİĞER YEMEĞE GELDİK"

Edirne Adliyesi'nde işlemleri tamamlandıktan sonra jandarma aracına bindirilen hakim Bülent Kınay ve Fatih Mehmet Uslu, kendisini görüntüleyen gazetecilerin 'Yunanistan'a mı kaçıyordunuz?' sorusu üzerine gülerek, " 'Edirne'ye gezmeye ve ciğer yemeğe geldik" cevabını verdi. Pakistan uyruklu 2 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılarak sınır dışı işlemleri için Edirne Göç İdaresi'ne götürüldü. Savcılık Pakistan uyruklu 2 şüphelinin serbest bırakmalarına itiraz ettiği öğrenildi.

Şike ve Ergenekon hâkimleri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

ONLAR DA YUNAN'A KAÇARKEN YAKALANDI

Hakimler Bülent Kınay ve Fatih Mehmet Uslu'nun yanı sıra sınırda haklarında yakalama kararı bulunan ve 'ByLock' kullanıcı olduğu tespit edilen öğretmen Ömer Faruk Aytunç, turizm rehberi Kemal Güngör, ev hanımı eşi Zeynep Güngör, Hatice Kübra Aytunç, hakim Sinan Akdoğan yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler Zeynep Güngör, tutuklanırken, diğer şüphelilerin işlemlerini ardından arandıkları şehirlere göndereceği belirtildi.

Şike ve Ergenekon hâkimleri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...