MEB 2013 ehliyet sınav sonuçları belirlendi

MEB 2013 ehliyet sınav sonuçları belirlendi

GÜNDEM Haberleri

MEB Ehliyet Sınavı Sonuçları, Haziran Ehliyet Sınav Sonuçları, 2013 Ehliyet Sınav Sonuçları MEB tarafından açıklanmıştır. MEB 2013 Ehliyet Sınav Sonuçları belirlendi.

MEB Ehliyet Sınavı Sonuçları, Haziran Ehliyet Sınav Sonuçları, 2013 Ehliyet Sınav Sonuçları MEB tarafından açıklanmıştır. MEB 2013 Ehliyet Sınav Sonuçları belirlendi. MEB tarafından 29 haziran 2013 tarihinde gerçekleşen Ehliyet sınav sonuçlarının açıklandığı bildirildi. Ehliyet sınavına katılan tüm sürücü adayları, 29 haziran Ehliyet sonuçlarını nasıl öğrenebilirim diyorsanız? Alt kısımdan vereceğimiz linki kopyalayarak yei bir sayfa da açınız ve çıkan ekran da Ehliyet sınavlarını ve tarihlerini göreceksiniz. Hangi tarih te sınava katılmış iseniz ona tıklayınız ve çıkan ekran MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI SINAV SONUÇ BİLGİLERİ ekranı olacaktır. Burdan ise TC kimlik numaranızı girerek Ehliyet sınavı sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz. http://www.meb.gov.tr/sinavlar/detay.asp?ID=12 amp;ID2=1 amp;ID3=23 nbsp;Ehliyet ve MEB ile ilgili diğer haberleri öğrenmek için türkiyegazetesi.com.tr'yi takip etmeyi unutmayınız.

nbsp;

EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...