Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ve Suriye'de PKK/PYD'ye operasyon sinyali

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ve Suriye'de PKK/PYD'ye operasyon sinyali

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ve Suriye'deki terör örgütü PKK/PYD'yı kast ederek, " Karşımıza kim çıkarsa çıksın bu terör oluşumlarını bir bir ezip geçeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan konuşmasında terör örgütü PKK/PYD'yi kast ederek "Sınırlarımızın dibinde terör yuvalarının kurulmasına izin vermeyeceğiz. Suriye'de ve Irak'ta terör oluşumlarına müsaade etmeyeceğiz. Ne pahasına olur olsun karşımıza kim çıkarsa çıksın bu terör oluşumlarını bir bir ezip geçeceğiz." dedi.

"HAVALİMANINI 2020 YLINDA AÇMAYI PLANLIYORUZ"

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Karaman Anadolu'nun ortasına sıkışıp kalacak bir şehir değildir. Biz geçtiğimiz 15 yılda yaptığımız 12 milyar yatırımla Karaman'ın önünde yeni bir yol açtık. Karaman'da şehircilik devrimi gerçekleştiriyoruz.

Konya'ya uçakla indiğimiz gibi inşallah Karaman'a da uçakla inebileceğiz. Şehrimize yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli havalimanı şu anda ihale sürecinde. Yapılacak havalimanını inşallah 2020 yılında açmayı planlıyoruz.

"SINRIMIZIN DİBİNDE TERÖR YUVALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Ülkemizin çevremizden yaşanın hadiselerin hiç biri diğerinden bağımsız değildir. Atılan provokatif adımların amacı aynıdır. Bölgedeki bir takım muhteri yönetimlerde bunlara destek veriyor. Biz bu oyunları bozacak adımları birer birer atıyoruz. İdlib'de Rusya ve İran ile attığımız adımlar bunlardan biridir.

Sınırlarımızın dibinde terör yuvalarının kurulmasına izin vermeyeceğiz.

"KARŞIMIZA KİM ÇIKARSA ÇIKSIN EZİP GEÇECEĞİZ!"

Suriye'de ve Irak'ta terör oluşumlarına müsaade etmeyeceğiz. Ne pahasına olur olsun karşımıza kim çıkarsa çıksın bu terör oluşumlarını bir bir ezip geçeceğiz. Biz her yapılana eyvallah mı diyeceğiz? Kim önümüze çıkarsa ayağımıza çelme takmaya çalışırsa basar tekmeyi geçeriz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...