Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli: Erdoğan’ı destekliyoruz

Bahçeli: Erdoğan’ı destekliyoruz

GÜNDEM Haberleri

“Yenikapı diye başlayan bir ruhla anayasada, halk oylamasında beraber hareket ettiğimiz, uygulamasına önderlik yapan parti ile beraber sonuç almanın Türkiye’nin hayrına olacağı inancındayız. Başlatılan bir ruha MHP sadıktır.”

BATUHAN YAŞAR
ANKARA

Bahçeli: Erdoğan’ı destekliyoruz
İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar

GÜL'E MESAJ
 “Sayın Abdullah Gül bey, Adalet ve Kalkınma Partisi içinde özel bir yeri olan şahsiyettir. Recep Tayyip Erdoğan bey ve parti kurucusu arkadaşlarla önemli çalışmalar içerisinde bulunmuştur. Kademe kademe yükselmiştir. Abdullah Gül’ün ‘Ben adayım’ diye ortaya çıkması izah edilemez. Sağın solun dolduruşuna gelmemesinde yarar vardır. Türkiye’nin bugünkü konjonktüründe, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’ne geçişinin sağlıklı olmasında herhangi bir engelleyici yanlışı yaşamamasında yarar vardır.”

BAHÇELİ, MERAL AKŞENER’E BÖYLE SESLENDİ
“MHP varoluş gayesini sürdürdüğü sürece, misyon ve vizyonun terk etmediği sürece üzerinde küresel güçlerin, iç ve dış odakları önemli oyunlar oynayabilir. Geçmişte olmuştur bu, şimdi de olmaktadır. Eğer bir gün birileri MHP ile uğraşmaktan, onun faaliyetini engellemekten vazgeçerse biliniz ki MHP misyonunu ve vizyonunu kaybetmiştir. MHP inanan insanların partisidir. Benim inancıma göre dualı bir partidir. Bu partiyle kim uğraşıyorsa iki yakası bir araya gelmez. Cenab-ı Hakk da bazen yardım eder. İYİ Parti diye bir parti kurar, bir hanımefendiyi de koluna takar güle güle der.”

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...