Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6 ilde ByLock operasyonu: 35 gözaltı

Düzenleyen:
6 ilde ByLock operasyonu: 35 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Adana merkezli 6 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik yapılan operasyonda ByLock kullandığı tespit edilen 7'si avukat, 6'sı kadın 35 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) karşı operasyon başlattı. Polis daha önceden örgütün gizli iletişim ağı olan ByLock'u kullandığını tespit ettiği 7'si avukat, 6'sı kadın 35 kişiyi yakalamak için şafak vakti operasyon yaptı. Eş zamanlı olarak Adana merkezli İstanbul, Tekirdağ, Zonguldak, Siirt ve Bursa'da 40 adrese baskın düzenlendi. Baskında ByLock kullandığı tespit edilen 35 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete getirildi. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...