Cezaevinde Öcalan’ın konuşmalarını dinleterek öldürmüşler

Düzenleyen:
Cezaevinde Öcalan’ın konuşmalarını dinleterek öldürmüşler

GÜNDEM Haberleri

PKK/PYD’li teröristlerin kendilerine katılmayanları tecrit edip, işkence yaptığı Afrin Cezaevi görüntülendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarıyla yaptığı Zeytin Dalı Harekâtı ile temizlenen Afrin’de PKK/PYD’nin kontrolündeki bin kişilik cezaevi görüntülendi. 500 koğuşu bulunan cezaevinde 100 tecrit odası bulunuyor. 

2 METREKARELİK ODALAR
 
Örgüte katılmayı reddeden insanları 20’şer kişilik koğuşlara 50 kişi dolduran PKK/PYD’liler, örgütten kaçarken yakalananları ışıksız oturaksız ve 2 metre karelik tecrit odalarına hapsediyorlar. Tecrit odalarına çırılçıplak koyulan PKK/PYD’lilerin ayakların altından ise sürekli suyun akmasını sağlıyorlar. Tecrit hücrelerinin kapılarında nöbet bekleyen PKK/PYD’liler tutuklulara sürekli olarak teröristbaşı Öcalan’ın konuşmaları banttan dinletiliyordu.
 
HER ODAYA AJANLAR YERLEŞTİRMİŞ
 
Akşam'da yer alan habere göre, PKK/PYD cezaevinde kalanlara yapmadıkları işkenceyi bırakmadı. Terör örgütü cezaevindekileri etkilemek için koğuşlara kendi ajanlarını da yerleştirmiş. PKK/PYD’liler kendilerine yakın kişileri koğuşlardan ayırarak sorguladıktan sonra savaşmak için ön cephelere göndermişler. Ancak yanlarında kaçmaları halinde onu infaz edecek başka bir teröristle. PKK/PYD bu cezaevinde tutulan DEAŞ’lıları da Türkiye ile savaşmaları karşılığında serbest bıraktı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...