Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakanlar Kurulu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakanlar Kurulu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki bazı alanlar riskli alan, Elazığ'ın merkez ilçesindeki bazı bölgeler ise kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak belirlendi.

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu kararlarına göre, Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi sınırları içinde kalan bazı bölgeler riskli alan olarak ilan edildi.
 
Ayrıca Elazığ merkez ilçeye bağlı Kesrik ve Gümüşkavak mahalleleri  sınırlarında belirlenen bazı alanların ise kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı  olarak belirlenmesi kararlaştırıldı.

Söz konusu kararlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 15 Şubat ve 9  Mart tarihli yazıları üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların  Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'a göre alındı.
 
Bakanlar Kurulunun Resmi Gazete'de yer alan iki ayrı kararında ise  Artvin'nin Kemalpaşa ilçesinde "Kemalpaşa İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği"  ve Yozgat'ta "Yerköy-Çiçekdağı-Köseli Belediyeleri Atık Su Grup Arıtma Tesisi  Yönetim Birliği"nin kurulmasına izin verildi.
 
Her iki karar da İçişleri Bakanlığının 28 Şubat ve 8 Mart tarihli  yazıları üzerine 5355 sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanunu'na göre alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...