Bakan Çavuşoğlu duyurdu: FETÖ için FBI soruşturma başlattı

Düzenleyen:
Bakan Çavuşoğlu duyurdu: FETÖ için FBI soruşturma başlattı

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, FETÖ'ye karşı uluslararası alanda yürüttükleri mücadeleye dikkat çekerek, "FBI bir soruşturma başlattı. Vergiden vize kaçakçılığına kadar her türlü ihlalleri görmeye başladılar" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "(FETÖ soruşturmaları) Şimdi Amerika, FBI bir soruşturma başlattı. Amerika'daki ihlalleri, vergiden vize kaçakçılığına kadar her türlü ihlalleri görmeye başladılar ve ciddi bir soruşturma olduğunu Dışişleri Bakanı bana söyledi" ifadelerini kullandı.

"İADE KONUSUNDA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "İade konusunda da var gücümüzle çalışıyoruz. Bir komisyon da kurduk. ABD bu sorunları taca atamaz. Tıpkı Münbiç meselesinde de olduğu gibi. Münbiç'te oturduk yol haritasında uzlaştık. Burada YPG'li, PKK'lı teröristleri çıkaracağız ve gerçek sahiplerine teslim edeceğiz." diye konuştu.

"ALMANYA DA ŞİMDİ ANLAMAYA BAŞLADI"

Çavuşoğlu, Almanya'nın FETÖ konusundaki tavrını da "Almanya da şimdi anlamaya başladı" ifadeleriyle değerlendirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...