Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti kampa giriyor, kaybedilen oylar masaya yatırılıyor

Düzenleyen:
AK Parti kampa giriyor, kaybedilen oylar masaya yatırılıyor

GÜNDEM Haberleri

AK Parti, seçim sonuçlarını ve kongre hazırlıklarını değerlendirmek için bugün kampa giriyor. 3 gün sürecek toplantıda seçimlerle ilgili her ayrıntı ele alınacak.

BÖLGE BÖLGE ELE ALINACAK
Yaklaşık 200 kişinin katılması beklenen kampta tüm seçim bölgelerinin sonuçları bir bir ele alınacak. Hangi bölgelerde oy kaybı yaşandığı, hangi bölgelerde oy oranın artırıldığının değerlendirmesi yapılacak. Oy kaybı yaşanan yerlerde de kaybın nedenleri araştırılacak. Kamp boyunca seçim sürecinde yürütülen kampanyaların ve söylemlerin etkileri de değerlendirilecek. Çalışmaların eksikleri ve hataları da tespit edilecek. Toplantıda belirlenen eksiklikler ve hatalar rapor hâlinde MYK ve MKYK’ya aktarılacak.

AK KADROLAR SAHAYA İNECEK
AK Parti’nin 18 Ağustos’ta gerçekleştireceği 6’ncı Büyük Genel Kongresi sonrasında da yerel seçim çalışmalarına başlayacak. Seçim İşleri ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığının planlamaları doğrultusunda AK kadrolar yeniden sahaya inecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...