Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağ yakalanan teröriste komutandan insanlık dersi

Düzenleyen:
Sağ yakalanan teröriste komutandan insanlık dersi

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesi Çukuryayla mevkiinde sağ olarak ele geçirilen teröriste Mehmetçik'ten insanlık dersi... Mehmetçik, "Bundan sonra canın bize emanet. Akıllı durmazsanız görevimizi yerine getiririz" dedi.

Son zamanlarda güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla darbe üzerine darbe alan PKK'da çok önemli isimler birer birer etkisiz hale getirilirken, örgütün sözde yöneticileri de teslim olmaya devam ediyor. Son olarak Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesi Çukuryayla mevkiinde 25 Ağustos'ta düzenlenen operasyonda 1'i sözde yönetici 2 PKK'lı terörist sağ olarak ele geçirildi.

"BUNDAN SONRA CANIN BİZE EMANET"

O ana ait görüntülerde PKK'lı teröristleri teslim alan komutanın yaptığı konuşma örgüte adeta insanlık dersi veriyor. Komutanın, PKK'lı teröristlere, "Bundan sonra canın bize emanet. Bundan sonrası vatanın, milletin yapacağı iş. Akıllı durursanız ateş kullanmayız, akıllı durmazsanız yapacak bir şey yok, görevimizi yerine getiririz" dediği duyuluyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...