Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Prensesi Mikasa ile görüştü

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Prensesi Mikasa ile görüştü

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Prensesi Akiko Mikasa'yı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki  konutundan çıkarak Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'ne geldi. Erdoğan, sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Japonya Prensesi Akiko  Mikasa'yı burada kabul etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen kabul, yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

ANKARA, KIRŞEHİR VE İSTANBUL'DA ETKİNLİKLERE KATILACAK

Japonya Prensesi Akiko Mikasa, 9-14 Eylül tarihlerinde  Ankara, Kırşehir ve İstanbul'da çeşitli etkinliklere katılmak üzere Türkiye'ye  geldi. Alınan bilgiye göre, Japonya İmparatorluk Hanedanı mensubu Prenses  Akiko Mikasa, bu sabah İstanbul'a geldi. "Prens Mikasa Vakfı"nın Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi'nde  düzenlenecek etkinliklerine katılmak üzere Türkiye'ye gelen Prenses Akiko,  Ankara'daki programına Pazartesi sabah Anıtkabir'de başlayacak .Japonya Prensesi Akiko, Türk Japon Vakfı'nı ziyaretinin ardından,  Kırşehir'de Kaman Kalehöyük'te bulunan Japon Anadolu Arkeoloji Enstitüsü'nü  ziyaret edecek.Prenses Akiko, 2014 yılında da Türkiye'ye ziyarette  bulunmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...