Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den son dakika sağanak uyarısı! İstanbul'da ve yurtta hava durumu (11 Ekim 2018 hava durumu)

Düzenleyen:
Meteoroloji'den son dakika sağanak uyarısı! İstanbul'da ve yurtta hava durumu (11 Ekim 2018 hava durumu)

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son dakika değerlendirmelerine göre, bugün Marmara Bölgesi ve İstanbul başta olmak üzere yurdun kuzeybatı kesiminde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son dakika haberine göre, yurdun birçok bölgesinde bugün kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Marmara Bölgesi için uyarı veren Meteoroloji, 11 Ekim 2018 hava durumu ile ilgili genel değerlendirmelerde bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı son değerlendirmelere göre, Marmara’nın kuzeyi, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Çanakkale, Bursa, Muğla, Denizli, Osmaniye, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Düzce, Bolu, Karabük, Tokat, Sivas, Kayseri, Kırşehir, Niğde, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Hakkari çevreleri ile Adana'nın doğu, Hatay'ın kıyı ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, İstanbul'un batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. 

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

Ankara: Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde güney kesimleri, öğle saatlerinden sonra il geneli sağanak yağışlı 23
İstanbul: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı (Yağışların akşam saatlerinden sonra batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 23
İzmir: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 26
Adana: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde doğu kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32
Antalya: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 21
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 22
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19
Diyarbakır: Parçalı bulutlu 29 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...