Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Donald Trump'tan kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Donald Trump'tan kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Son dakika... ABD Başkanı Donald Trump, 2 Ekim'den bu yana haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili olarak, "Amerikalı müfettişler olaya dahil oldu. Kaşıkçı'ya ne oldu bilmek zorundayım" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, 2 Ekim’de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili açıklama yaptı. Fox News kanalında yayınlanan Fox & Friends programında konuşan Trump, mesele ile yakından ilgilendiklerini ifade ederek, “Amerikalı müfettişler olaya dahil oldu. Kaşıkçı'ya ne oldu bilmek zorundayım” dedi. 

"Türkiye ile yakından çalışıyoruz" diyen Trump, “Gazetecilere bunların yapılmasına izin veremeyiz, her şeyi öğrenmek istiyoruz. Neler olduğunu anlamak istiyoruz. Bu durum bizim ve White House için çok ciddi bir durum” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...