PKK'nın iğrenç yüzü: Çocuk ticareti, tecavüz her türlü pislik var!

Düzenleyen:
PKK'nın iğrenç yüzü: Çocuk ticareti, tecavüz her türlü pislik var!

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, 24 Eylül 2018 tarihinde güvenlik güçlerine teslim olan bir kadın teröristin kan donduran ifadesi, PKK/PYD'nin bebeklere bile göz diken kirli yüzünü ortaya çıkardı.

İfadesinde Suriye'de terör örgütü tarafından kullanılan bir hastanede E.A. isminde diğer bir teröristin kendisine tecavüz ettiğini ve bunun üzerine hamile kaldığını aktaran kadın terörist, doğum için Eylül 2017'de bölgede bir başka hastaneye gönderildiğini ve doğum yaptığını anlattı. Kadın terörist, örgütün doğan çocuğa Avrupa'da satmak üzere el koyduğunu belirtti. Kendi çocuğuyla beraber birçok çocuğun da Avrupa'da satıldığını ifade eden terörist, olay sonrası kaçarak teslim olduğunu söyledi.
Diyarbakır’da yakalanan 19 yaşındaki bir erkek teröristin itirafları da kan donduran cinsten. Terörist, 2014 yılında örgüte zorla katıldığını ve Lice kırsalında teröristlere para karşılığında satıldığını belirterek, Suriye’de götürüldüğü kampta, kendisine ve birçok çocuğa defalarca tecavüz edildiğini itiraf etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...