Herkes bekar sanıyordu, eşi bakın kim çıktı!

Düzenleyen:
Herkes bekar sanıyordu, eşi bakın kim çıktı!

GÜNDEM Haberleri

Ünlü isimlerin gerçek hayattaki eşlerini görenler şaşkına döndü...

Hayko Cepkin - Aslı Kula

 Fedon - Eda KalyoncuFedon, yaklaşık 50 yıldır Eda Kalyoncu ile evli. Büyükada'da yaşayan çiftin iki tane yetişkin çocukları var. 

Ayhan - Zeynep Sicimoğlu 

Canan Karatay - Ali Başak KaratayÇiftin 35 yaşında Mehmet Rahmi Karatay isimli bir de çocukları var. 

Vedat - Linda MilorProf.Dr. Linda Milor, Georgia Üniversitesi'nde ve elektrik mühendisliği alanında öğretim görevlisi.

Derya Karadaş - Haki Biçici

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun eşi de oyuncu çıktı.

Behzat Ç. rolüyle gönüllere taht kuran başarılı oyuncunun karısı Elvin Beşikçioğlu'dur. 

Ünlü çift 1990 yılında dünyaevine girdi.

Ali Atay ve Hazal Kaya‘Bizim Hikaye’ dizisinde Filiz karakterine hayat veren Hazal Kaya, dizide Burak Deniz’in canlandırdığı Barış karakteri ile aşk yaşıyor. 

Gerçek hayatta ise Ali Atay ile uzun yıllardır süren bir ilişkileri var.

İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinin Nefes'i İrem Helvacıoğlu'nun sevgilisi. 

Genç oyuncu fotoğraflarını sık sık Instagram'da takipçileriyle paylaşıyor.

 

Sultan Abdülhamid Han'ın hayatının son on üç yılının anlatıldığı dizi TRT'de izlenme rekorları kırıyor. Bunda elbette Bülent İnal'ın payı çok büyük...

 Peki İnal'ın eşini hiç gördünüz mü?

Yakışıklı oyuncu 2011 yılında Melis Tüysüz ile dünyaevine girdi.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakteri ile kadınların nefretini kazanan Mehmet Ali Nuroğlu, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte çekildiği fotoğrafı paylaştı.  Sen Anlat Karadeniz dizisinde saplantılı aşık rolündeki Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu, oyunculuğuyla ekran başındakileri kendisine hayran bırakmıştı. Karakteri gereği kadınların tepkini çeken yakışıklı oyuncu, Instagram'da eşiyle birlikte paylaştığı fotoğrafla tekrar gönüllerde taht kurdu.   Mehmet Ali Nuroğlu'nun eşi. 

Selim Bayraktar, 2005 yılından beri Devlet Senfoni Orkestrası’nda müzisyen Bihter Hanım ile evli. 

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla şöhreti yakalayan İbrahim Büyükak, çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile geçtiğimiz akşam dünyaevine girdi. 

Oyuncu İbrahim Büyükak uzun zamandır aşk yaşadığı psikolog Nurdan Beşen ile nikâh masasına oturdu. 
'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla yıldızı parlayan İbrahim Büyükak, çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile Beykoz Kundura Fabrikası'nda evlendi.  İşte ‘Güldür Güldür Show’ oyuncularından Onur Buldu'nun sevgilisi Esmeray Yıldırım.

Onur Buldu yaklaşık 4 aydır, kaş tasarımcısı ve kalıcı makyaj uzmanı Esmeray Yıldırım'la birlikte.  

İşte Fırat Tanış'ın eşi Kübra Tanış. Tolga Çevik, evliliklerinin 13. yılında eşi Özge Çevik'e aşkını şu sözlerle dile getirdi:   Öncelikle beni ;97 model arabam 68bin km'deyken ve evimiz kirayken seçtiğin,bana tahammül ettiğin, bana güzel bir hayat ve huzur ,yetmezmiş gibi iki de hayırlı evlat verdiğin, ikisini de ' Ay hayatım bakıcı şart' demeden, arkadaşların gezerken ,sen evinde, kucağında ,salladığın... Doğururken 'Allah aşkına şu kadrajcı fotomuzu çeksin' diye moda deliliği yapmadığın,mutlaka her hafta orada burada gözükmemiz gerekir "evde bakıcı olmalıdır" demediğin ve ne olursam olayım beni ve evlatlarımızı sevdiğin için sana ayrı aşığım. Senin kıymetini bilmek bile insana haz veriyor. Birlikte nice 13 yıllara Özgiş hanım .Sene-i devriye'miz yuvamıza hayırlı olsun... 

İlker Ayrık eşiyle ilgili röportaj yapmaktan kaçınarak "Durduk yere eşimin deşifre olmasını istemiyorum. ben başkasının eşlerini merak etmiyorum" dedi.  İşte İlker Ayrık'ın herkesten sakladığı eşi Sanem Ayrık... Aydemir Akbaş eşiye Nişantaşı’nda görüntülendi.  Aydemir Akbaş, önceki akşam 50 yıllık eşi Beyhan Hanım’la Nişantaşı’nda yürürken görüntülenince şaşırdı.    Hürriyet'in haberine göre Usta oyuncu, “50 yıllık evliyiz, ama bizi 30 yıldır çeken olmamıştı” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...