Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ömer Bulut kimdir? / TOKİ’nin yeni başkanı Ömer Bulut'un hayatı

Düzenleyen:
Ömer Bulut kimdir? / TOKİ’nin yeni başkanı Ömer Bulut'un hayatı

GÜNDEM Haberleri

Ömer Bulut kimdir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) görevine vekâleten Ömer Bulut atandı. İşte TOKİ’nin yeni başkanı Ömer Bulut'un hayatı...

TOKİ’nin yeni başkanı Ömer Bulut oldu. Peki Ömer Bulut kimdir? Mehmet Ergün Turan’ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrılmasından sonra boşalan makama, TOKİ’de başkan yardımcısı olarak görev yapan Ömer Bulut getirildi.

Ömer Bulut kimdir?
1968 yılında Trabzon’da doğan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1995-2001 yılları arasında İller Bankası Erzurum ve Ankara Müdürlüklerinde mühendis olarak çalıştı. TOKİ’de 2005-2006 yıllarında uzmanlık, 2006-2011 yılları arasında daire başkanlığı yaptı. TOKİ Başkanlığına vekâleten atanan Ömer Bulut, 2011 yılından bu yana başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. Ömer Bulut evli ve iki çocuk babasıdır. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...