HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Uysal: “Yenikapı-Beylikdüzü metro hattı artık Yenikapı-Büyükçekmece hattı olacak”

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Uysal: “Yenikapı-Beylikdüzü metro hattı artık Yenikapı-Büyükçekmece hattı olacak”
Uysal, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece’de seçim bürolarını ziyaret etti, meşalelerle karşılandı. İlçede hayata geçireceği projeler hakkında bilgi veren Uysal, “Yenikapı-Beylikdüzü metro hattı artık Yenikapı-Büyükçekmece hattı olacak. Dolayısıyla önümüzdeki yazdan itibaren metrobüsü uzatma çalışmalarına başlayabiliriz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece’de seçmenlerle buluştu. Uysal, 31 Mart seçimleri öncesi ilk ziyaretine Muratçeşme, Türkoba, Ulus Mahallelerindeki seçim bürolarını ziyaret ederek başladı. Büroların girişinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Uysal’ı gençler meşalelerle karşıladı. Bürolara gelen Uysal, Büyükçekmece’de gerçekleştireceği projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi, sorularını yanıtladı. Sözleri sık sık “Büyük Başkan ve Başkanının Yanında AK Gençlik Burada” sloganlarıyla kesilen Uysal, Büyükçekmece’nin daha ileriye taşınması için var gücüyle çalışmalarını gerçekleştireceğini belirtti. 

Uysal: “Yenikapı-Beylikdüzü metro hattı artık Yenikapı-Büyükçekmece hattı olacak”
“Metrobüsü de uzatacağız, inşallah metroyu da getireceğiz” 

Metronun Büyükçekmece’ye ulaştırılacağını ifade eden, vatandaşların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hizmetler üreteceklerini dile getiren İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, “Yenikapı-Beylikdüzü metro hattı artık Yenikapı-Büyükçekmece hattı olacak. Dolayısıyla önümüzdeki yazdan itibaren metrobüsü uzatma çalışmalarına başlayabiliriz. Metrobüsü de uzatacağız, inşallah metroyu da getireceğiz. Sokağa indiğimiz zaman bize söyledikleri her şeye cevap verecek durumdayız” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...