Üstün, 'Soykırıma maruz kalmanız için Müslüman olmanız yeterli'

/ Kaynak: CHA
Üstün, 'Soykırıma maruz kalmanız için Müslüman olmanız yeterli'

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, katıldığı iftar programında konuşma yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Demokrasi ve Gelişim Platformu'nun iftarına katıldı. İftara Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, Sebat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Turan Öztoprak, Demokrasi Platformu Başkanı Remzi Çinemre ve çeşitli kamu kurumlarının yöneticileri de katıldı. İftarda kısa bir konuşma yapan Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, her alanda Sakarya'da çok güzel gelişmelerin olduğunu dile getirdi. Bütün dünyada insan hakları ihlallerinin olduğunu, özellikle de Müslümanların zulüm ve eziyet gördüğünü belirten Üstün, "Müslüman olmanız zülüm ve soykırıma maruz kalmanız için yeterli sebep. Myanmar, Mısır ve dünyanın değişik yerlerinde acı çekenlerin Müslümanlar var" dedi. Üstün, Türkiye ve dünyada Türk okullarının insanlık ve evrensel değerler adına çok güzel işler yaptıklarını ifade ederek, "Bu sebeple bu kurumlarda görev yapanları takdir ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...