Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana’da bir kadını sevgilisi tabanca ile vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana’da bir kadını sevgilisi tabanca ile vurdu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana’da bir kadın tartıştığı sevgilisi tarafından tabanca ile vurularak yaralandı. Kadının sevgilisini evin içerisine kaçmaya çalıştığı sırada yakaladı.

Olay, Seyhan İlçesine bağlı Çınarlı Mahallesi 61009 sokakta bulunan evlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sevgilisi ile birlikte yaşayan Mehtap K. (34) bilinmeyen bir nedenle Yılmaz A. (49) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Yılmaz A., sevgilisi Mehtap K.’yı tabanca ile vurarak yaraladı. Silah sesleri duyan komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, Yılmaz A.’yı evin içerisinde kaçmaya çalıştığı sırada yakaladı. Yılmaz A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Sağlık ekipleri ise Mehtap K.’yı hastaneye kaldırdı. Mehtap K’ın ayağından vurulduğu durumun ise iyi olduğu öğrenildi.  

Adana’da bir kadını sevgilisi tabanca ile vurdu

Süleyman Cenk İdaye

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...