'250 bin seçmenin oyuna talibiz'

Düzenleyen:
'250 bin seçmenin oyuna talibiz'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer için hazırladığı 60’ın üzerinde projesini açıkladı.

Sarıyer’de 4,5 yıldır AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüttükten sonra AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı olan Salih Bayraktar, Yeni Sarıyer Vizyonu’nu Maslak TİM Gösteri Merkezi’nde düzenlenen bir törenle kamuoyuna duyurdu. Vaatler arasında ulaşım ve trafik, eğitim ve istihdam, çevre ve yaşam ile kültür, sanat ve sosyal alanlardaki ihtiyaçlar, tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi projeler yer alıyor. 

Gözlerini Sarıyer’de açtığını belirten Bayraktar ‘’Biz Sarıyerliyiz. Bizde ayrı gayrı yok. Bizde o partiden, bu partiden yok. Bu yüzden 250 bin seçmenimizden yetki istiyoruz, destek istiyoruz; Sarıyer’in sorunlarına hep birlikte çare üretelim istiyoruz. Sarıyer demek komşuluk demektir. Sarıyerlilik nesilden nesile aktarılan bir gelenektir. Evler, binalar, inşa edebilirsiniz ama insanlarımız arasındaki bu komşuluğu ve muhabbeti, mahalle kültürümüzü bir çırpıda inşa edemezsiniz. İşte bu yüzden, Sarıyer’de yapacağımız her yenilik; Sarıyer’imize katacağımız her güzellik, mahalle kültürümüzü ve komşuluk geleneğimizi yaşatacak, koruyacak, yeşertecek. Öncelikli misyonumuz, yüzlerce yıllık bu birikimi gelecek nesillere aktarmak da olacak. Sarıyer’i turizmin, ticaretin, sanatın, kültürün, bilimin ve teknolojinin merkezi yapacağız’’ şeklinde konuştu. 

Projelerlerden bazıları şöyle: 
Rumeli Kavağı Meydan, Park ve Sahil Düzenlemesi, Ayazağa Deresi Islah ve Meydan Projesi, Uskumruköy Huzurevi, Sarıyer Bilim ve Teknoloji Kampüsü, Bilim, Teknoloji ve Havacılık Parkı, İstihdam Garantili Yazılım Okulu, Sarıyer Stadyumu, Ayazağa Stadı, Sarıyer Duatepe Fetih Şehitliği Projesi , Fener ve Ceneviz Kaleleri’nin İhyası, Kilyos-Dolmabahçe Arası Tünelleri, Emirgan Koru Altı Otoparkı, Hacıosman-Sarıyer Merkezi arasına metro, Aşiyan-Rumeli Hisar Üstü arasına Füniküler projesi, Sarıyer merkezi başta olmak üzere Rumeli Hisarı, Ayazağa gibi önemli mahallelerde prestij caddeler. Sarıyer Merkez Sarıdağ ve Emirgan Tünel Otoparkı da projeler arasındaki başlıklardan birkaçı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...