Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kripto FETÖ’cü Zeytin Dalı’nda görev yapmış

Düzenleyen:
Kripto FETÖ’cü Zeytin Dalı’nda görev yapmış

GÜNDEM Haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ’nün kripto yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada Jandarma Genel Komutanlığı’nda Astsubay olarak görev yapan Hamza D. hakkında iddianame hazırlandı.

Ebru Karatosun ANKARA  

Hamza D’nin Afrin’de teröristlere yönelik gerçekleşen Zeytin Dalı Harekâtı’nda görevli yaptığı belirtildi. İddianamede, gözaltına alındıktan sonra ilk ifadesinde itirafçı olmayan Hamza D’nin daha sonra örgütle ilgili bildiklerini anlattığı görüldü. Örgütün yönlendirmesiyle Askerî Astsubaylık okullarına başvuru yaptığını söyleyen Hamza D, kendisinden sorumlu mahrem imamların ankesörlü hatlardan aradığını kabul etti. Hamza D. “Benim bu örgüte katılma sebebim tamamen maddi imkânsızlıklar ve ibadetlerimi tam olarak yapmaktı. Dinî duygular ile bu örgüte ait kitapları okudum ve içerisinde bulunduğum süreçte devlet aleyhine herhangi bir şekilde faaliyetim olmadı” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...