Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP’li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka partisinden istifa etti

Düzenleyen:
CHP’li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka partisinden istifa etti

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir’in Edremit ilçesinde CHP’den aday gösterilmeyen, 32 yıldır aralıksız belediye başkanlığı yapan CHP’li Kamil Saka partisinden istifa etti.

Tekrar CHP’den aday gösterilmeyen ve bir süredir partisiyle sorunlar yaşayan Edremit’in CHP’li Belediye Başkanı Kamil Saka Edremit Adliyesine giderek burada İlçe Seçim Kuruluna CHP’den istifa ettiğine ilişkin dilekçesini verdi. İstifa sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan Kamil Saka “1972 yılında üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisinden şu an itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Önümüzdeki siyasal yaşamımızı bir başka partide devam ettireceğimizden dolayı Cumhuriyet Halk Partisinden ayrıldım. Şunu söyleyeyim. Her şeyin ötesinde bugün CHP’yi yönetenlerin hemen hemen hiç birinin CHP’nin kapısından bile geçmedikleri dönemlerden beri ben Cumhuriyet Halk Partisinin üyesiyim. 12 Eylül sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe gençlik kolu başkanı olduğum için oldukça uzun bir süre gözetim altında kaldım.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...