Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP Genel Merkezi'nden teşkilatlara yerel seçim uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MHP Genel Merkezi'nden teşkilatlara yerel seçim uyarısı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili E. Semih Yalçın tarafından yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla teşkilatlara bir genelge gönderilerek bir dizi uyarılarda bulunuldu. Cumhur İttifakı'nın iki mimarından biri olan MHP’ye yönelik provokasyonlara karşı teşkilatlar ve parti mensuplarının dikkatli, müteyakkız ve uyanık olmasının büyük önem arz ettiği vurgulandı.

Genelgede, Türkiye’nin geleceği ve siyasi kaderi açısından en az 24 Haziran Seçimleri kadar önem taşıyan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin yapılmasına 12 gün kaldığı hatırlatılarak, "Türkiye; tehdit algısının yüksek olduğu,aziz milletimizin beka azminin de bir o kadar güçlü olduğu bir atmosferde seçimlere gitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan bu yana bölgesinde ve dünyada güçlendikçe dikkatleri ve bununla beraber uluslararası platformdaki husumetleri üzerine çekmiştir. Türkiye’yi yolundan döndürmek üzere kolları sıvayan küresel aktörler, içeride buldukları taşeronlar vasıtasıyla birtakım kirli oyunlara tevessül etmişlerdir. Gerek 15 Temmuz ihanet girişimi sırasındaki, gerek sonrasındaki hadise ve gelişmeler; partiler ve politikalar üstü bir mesele olan beka olgusunun, milletimiz tarafından büyük bir ferasetle kavrandığını gözler önüne sermiştir. Milletimizin; bekasına, mevcudiyetine, birlik ve bütünlüğüne, Türkiye’yi 2023 sonrasında erişeceği güçlü konuma taşıyacak bin yıllık kardeşlik realitesinin korunmasına gösterdiği titizlik, şanlı bir tarihin sayfalarından günümüze taşınan genetik hafızanın ürünüdür. Doğrudan milletimizin bağımsızlık azmi ve var olma iradesiyle yakından alakalı olan beka; salt milletin kendi mukadderatıyla değil, aynı zamanda vücuda getirdiği kurumsal yapılar ve sistemler için de geçerlidir" denildi. 

"Zillet ittifakı ise stratejisini seçim kazanmaktan çok kaybettirmek üzerine kurmuştur" denilen genelge şöyle devam etmekte: 
"Bu kirli strateji her ne kadar muhataplarınca inkar edilse de gizli ortak konumundaki PKK’nın siyasi kanadının sözcüleri vasıtasıyla kamuoyuna deklare edilmiştir. Resmî olmasa da kapalı kapılar ardında kurulan kripto pazarlıklarla terör örgütünün siyasi kanadının desteğini sağlayan zillet ittifakının, belediye meclis üyesi aday listelerine PKK yandaşlarını dahil ettiği ortaya çıkmıştır. HDP sözcülerinin açık seçik beyanlarında; özellikle Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana ve Mersin gibi illerde Cumhur İttifakı adaylarının kazanmamasını temin için oyların zillet ittifakına verilmesinin aynı zamanda Kandil’e selam mahiyetinde olacağı belirtilerek bu partinin seçmen kitlesi üzerinde baskı kurulmaya çalışılmıştır." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...