'Devlet protokolü neyi gerektiriyorsa onları uygulayacağım'

'Devlet protokolü neyi gerektiriyorsa onları uygulayacağım'

GÜNDEM Haberleri

Mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesaisine başladı. Saraçhane’deki belediye binasına gelen İmamoğlu, düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı.

Şeffaflıkla ilgili çalışmalar yapacaklarını söyleyen İmamoğlu, şunları söyledi: Şeffaf odamızda her şeyi konuşurken vatandaş bilsin istiyoruz. Teknoloji çağın demokrasi anlayışı için fırsattır. Bizim insanımız demokrasiye fıtrat olarak çok uygun. Özgürlüğü seviyoruz. Son derece radikal kararlar alacağız. Göreceksiniz eksiklerimiz olabilir ama tamamlayacağız. Bu tarihî kurumun her insan kaynağından faydalanabileceğimizi herkes bilmeli. Bu kurumun uzun süreli hafızası çok önemli… İçine siyaset katmadan kentin insanına fayda verecek hangi bilgi ve beceriler varsa biz ona talibiz. Elbette heyecanım var. Ama heyecanım aklımın önüne hiç geçmez. Mesuliyetimin farkındayım. Devlet protokolü ve sorumluluğum neyi gerektiriyorsa onu da yaparım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Normalleşmenin ve kucaklaşmanın yanındayız.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...