Başkan Erdoğan'dan açıklama: Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz icraat dönemi var

Düzenleyen:
Başkan Erdoğan'dan açıklama: Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz icraat dönemi var

GÜNDEM Haberleri

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklamalar: Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz icraat dönemi var. Ekonomi ve güvenlik gibi asıl gündemimize odaklanmamız şart.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Twitter'dan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin önündeki istikrar sürecine değinen Başkan Erdoğan "reform" mesajı da verdi. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

ÖNÜMÜZDE 4,5 YIL KESİNTİSİZ İCRAAT DÖNEMİ VAR

Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor. Dönem, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemidir. Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır.

"SEÇİM TARTIŞMALARINI GERİDE BIRAKARAK ASIL GÜNDEMİMİZ EKONOMİ VE GÜVENLİĞE ODAKLANMALIYIZ"

Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır.

"TERÖRLE MÜCADELE SÜRERKEN REFORMLARI DA HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, inşallah ülkemizin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceğiz.

ORTAK PAYDAMIZ TÜRKİYE

Gücümüzü Milletten alarak, daima ortak akla, ortak vicdana, milletimizi bir araya getiren ortak değerlere vurgu yapacak; kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden siyaset yelpazesindeki herkesle TÜRKİYE ORTAK PAYDASINDA buluşmanın mücadelesini vereceğiz.

TÜRKİYE İTTİFAKI OLARAK HAREKET ETMELİYİZ

2023 Türkiye'sini inşa edecek olan yine milletimizin bizatihi kendisidir. Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte TÜRKİYE İTTİFAKI olarak hareket etmeliyiz.

Başkan Erdoğan'dan açıklama: Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz icraat dönemi var

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...