Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Binali Yıldırım Tan ailesinin iftar sofrasına misafir oldu

Düzenleyen:
Binali Yıldırım Tan ailesinin iftar sofrasına misafir oldu

GÜNDEM Haberleri

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, iftarda Sultangazi’de yaşayan Üzeyir ve Sultan Tan çiftinin evine misafir oldu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği "Gönül Sofrası" iftarları kapsamında Sultangazi İsmet Paşa Mahallesinde ikamet eden Üzeyir ve Sultan Tan çiftinin evinde iftarını açtı. İftarın ardından aile yakınlarıyla sohbet eden Yıldırım, daha sonra kendisini çaya davet eden mahalle sakinlerinden Adem Dalbay’ın evine konuk oldu. Aile üyeleri ile sohbet eden ve fotoğraf çektiren Yıldırım, ardından mahallede esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterip ‘Başkan Yıldırım’ sloganları eşliğinde mahalleden ayrılan Yıldırım, son olarak İsmet Paşa Mahallesi 89’ncu sokak üzerinde bulunan İlhami ve Zehra Bozali çiftinin evini ziyaret etti. Burada çay içen ve aile yakınları ile sohbet eden Yıldırım daha sonra evden ayrıldı. 

Binali Yıldırım Tan ailesinin iftar sofrasına misafir oldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...