Söğüt’ün eski başkanı 10 milyon TL borç bırakmış

Söğüt’ün eski başkanı 10 milyon TL borç bırakmış

GÜNDEM Haberleri

MHP’li Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, önceki başkan Halil Aydoğdu’dan kalma 10 milyon TL’lik borcu gösteren listeyi pankartla belediye binasına astırdı.

Ebru Karatosun ANKARA

Seçimlerin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik’in Söğüt ilçesi belediyesinde önceki dönemin araştırılmasını ve herhangi bir yolsuzluk yapılıp yapılmadığının denetlenmesini istemişti. Yapılan incelemede Aydoğdu döneminden 10 milyon TL borç kaldığı belirlenirken mevcut başkan İsmet Sever borcu gösteren listeyi pankartla belediye binasına astı. Sever’in listeyi billboardlara astıracağı da belirtildi. Başkan İsmet Sever, “Aydoğdu, mitinglerinde belediyenin bir lira borcu olmadığını söylemişti. Ancak 10 milyon TL borcu çıktı. Halkımızın talepleri doğrultusunda böyle bir ifşa yaptık. Çalışanlarımızın maaşlarını bile ödemekte zorlanıyoruz. Yalan siyaset yaptı. İnsanları bu şekilde kandırmaya çalıştı. Ancak insanlar buna kanmadı. Halkımızın teveccühüyle seçildik” dedi. Başkan Sever, Sayıştay denetçilerinin belediyeye gelerek denetim yapmasını bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...