Başkan Aktaş: 15 Temmuz hafızalardan silinmeyecek

Başkan Aktaş: 15 Temmuz hafızalardan silinmeyecek

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde, 15 Temmuz şehitleri Bursa’da da farklı etkinliklerle anıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 15 Temmuz gecesi demokrasiye, devlete karşı illegal bir kalkışma yaşandığını hatırlatarak, güvenlik güçleri ile vatanını seven, milletin birliği ve beraberliğine sevdalı, inançlı yürekleri sayesinde, kalkışmanın bertaraf edildiğini söyledi. 15 Temmuz sonrasında Türk milletinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde “tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet” kavramları etrafında nasıl bir bütün olunacağını bir defa daha gösterdiğini dile getiren Başkan Aktaş, şunları söyledi:
Ortak değerlerimizin korunması noktasında fikir ayrılıkları bir kenara bırakılmış, ülkenin bölünmez bütünlüğü noktasında tek yürek olunmuştur. Bu olaylar neticesinde gayretimiz odur ki; Türk milleti olarak içimize çöreklenmiş şer odaklarından, terör örgütlerinden kurtulup ‘Yeni Türkiye’yi inşa sürecinde güçlü bir demokrasi ile yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’nin yakın tarihine kara bir leke olarak yazılan ancak ülkemizin aydınlık geleceği adına bir dönüm noktası olan 15 Temmuz günü yaşananlar birkaç neslin hafızasından hiç silinmeyecek. Öyle ki o gün yaşananlar gelecek kuşaklara da anlatılarak, birliğimizi, dirliğimizi diri tutmamızı sağlayacak bir bilinç oluşturacaktır. Bu yüzden 15 Temmuz’u unutmadık unutmayacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...