Emre Belözoğlu'nun Mısır'a selamı sosyal medyayı salladı

Emre Belözoğlu'nun Mısır'a selamı sosyal medyayı salladı

GÜNDEM Haberleri

Konyaspor maçında penaltıdan atıığı gol sonrası 'Rabia' işaretini yaparak Mısır'a selam gönderen Emre Belözoğlu sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

Sezonu Konya deplasmanında açan Fenerbahçe şok yenilgi ile sarsılırken, futbolseverler Mısır'dan birbiri ardına gelen katliam haberleri nedeniyle skordan çok Emre Belözoğlu'nun "Rabia" işaretini konuştu. 25'te sağdan ceza alanına giren Alper'in düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı 2 dakika sonra gole çeviren kaptan, farkı 2'ye (2-0) çıkardığı golü "Rabia" işareti ile kutladı, Mısır'da general Sisi'nin emri ile yapılan katliamın mağdurlarına destek verdi. nbsp;Mısır'da devrik cumhurbaşkanı Mursi'nin yandaşlarının toplandığı Rabiatül Adeviyye Meydanı'nda doğan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılarak darbe karşıtlarının simgesi haline gelen "Rabia" (Arapça'da 4, 4'üncü anlamına geliyor) işaretinin Emre tarafından kullanılması sosyal medyayı da salladı. Mısır'da halen süren katliamdan mağdur olanların acısını yüreğinde hissedenler, milli oyuncunun duyarlılığını büyük memnuniyetle karşıladığını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...