Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuseyri ile Akın İpek ‘ByLock arkadaşı’ çıktı

Kuseyri ile Akın İpek  ‘ByLock arkadaşı’ çıktı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün avukat yapılanmasına ilişkin davanın gerekçeli kararında, sözde yargı imamı olduğu iddia edilen avukat Mehmet Rasim Kuseyri’nin, örgütün firari tepe yöneticilerinden Hamdi Akın İpek ile “ByLock arkadaşı” oldukları belirtildi.

“FETÖ çatı davası”nda 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan örgüt elebaşı Fetullah Gülen’in avukatı Abdülkadir Aksoy’un yanında bir dönem çalıştığı belirtilen Kuseyri’nin, “bölge avukat abileri toplantısına” dinleyici olarak katıldığı aktarıldı.
Kuseyri’nin ByLock kullanımına ilişkin detaylara yer verilen gerekçeli kararda, sonu 42 80 ile biten telefon numarası üzerinden 11 Ağustos 2014’ten itibaren programı kullandığı ifade edildi.
Kararda, Kuseyri’nin farklı yer ve zamanlarda 3 bin 218 kez ByLock hedef IP’sine bağlantı sağladığının tespit edildiği aktarıldı.
İpek’in, 58319 ID nolu kullanıcı ile yaptığı yazışmada bu kişiyi Kuseyri’ye yönlendirdiği ve Kuseyri hakkında “Güvendiğimiz bizim arkadaşımız.” diyerek örgüt ile bağlantısını ortaya koyduğu bildirildi.
Kuseyri’nin, FETÖ’nün kapatılan finans kaynaklarından Bank Asya hesaplarındaki hareketliliklere dair bilgilere de yer verildi.
Bankanın yönetiminin devlete geçmesiyle Kuseyri’nin 8,5 milyon lirayı bulan hesap bakiyesi önce 1 milyon 615 bin 725 liraya, ardından 19 bin 149 liraya kadar düştü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...