CHP Lideri milletin aklıyla dalga geçiyor

CHP Lideri milletin aklıyla dalga geçiyor

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Akdeniz’de petrol arayan 4 gemimizi görmezden gelip, “Doğu Akdeniz’de zengin petrol var, doğal gaz yatakları var. ABD, Yunanistan, Kıbrıs Rum Yönetimi, Mısır, Katar orada, hepsi orada. Bir tek devlet yok, Türkiye” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sondajlardan bihaber olan Kılıçdaroğlu’na “Orada bulunan Silahlı Kuvvetlerimize ait firkateynlerimizden tutunuz, oradaki 2 sondaj gemimiz, devasa ay yıldızlarla süslü olan sondaj gemilerimiz, sismik araştırma gemilerimizi tanımasını istiyorum. Demek ki Türk bayrağını bu da tanımıyor. Ama sana da bunu tanıtacağız. İstesen de istemesen de tanıtacağız” sözleriyle yüklenmişti.
Tepkiler üzerine dün açıklama yapan Kılıçdaroğlu, yanlış anlaşıldığını savunarak, “Ben diyorum ki Doğu Akdeniz’de Türkiye yalnızlığa mahkûm edildi. Vay efendim, ‘Sen bayrağı biliyor musun? Gemilerimiz var orada, tanımıyor musun?’ Sen meraklanma beyefendi, ben bayrağı senden çok daha iyi bilirim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...