PKK'lı hainlerden kalleş tuzak: 7 şehit, 10 yaralı

PKK'lı hainlerden kalleş tuzak: 7 şehit, 10 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Ağaçkorur köyünde orman işçilerini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hain saldırıda 7 vatandaşımızın şehit olduğunu açıkladı. Diyarbakır Valiliği, patlamada şehit olanlardan 4'ünün isminin Siracettin Yıldız, Ömer Yıldız, Abidin Yıldız, Ahmet Ay olduğunu duyurdu. Valilik, saldırının faillerinin tespit edilmesi için gerekli çalışmalara başlandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’ndan saldırı ile ilgili bilgi aldı. Erdoğan, terör saldırısı faillerinin yakalanması için bütün imkânların seferber edileceğini ve konunun takipçisi olacağını ifade etti. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Erdoğan, yaralılara da acil şifa temennisinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...