Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'a sert tepki

Düzenleyen:
Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'a sert tepki

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı, Muratpaşa Belediye Spor-PAOK hentbol karşılaşmasında meydana gelen bayrak krizi için, "Yunanistan'daki Türkiye karşıtı aşırı milliyetçi ve fanatik çevrelerin çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir." dedi.

Dışişleri Bakanlığı, Muratpaşa Belediye Spor-PAOK hentbol karşılaşmasında meydana gelen bayrak krizi için kınama mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"13 Eylül 2019'da Selanik'te Muratpaşa Belediye Spor ile PAOK arasında gerçekleşen hentbol maçında meydana gelen olay, Yunanistan'daki Türkiye karşıtı aşırı milliyetçi ve fanatik çevrelerin çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir."

"Oyun sırasında gerilimden kaçınmak için iki takım arasında önceden alınan kararların aksine, sahada Yunan Bayrağı varken Türk Bayrağının çekilmesine engel olunmasını hiçbir şekilde kabul etmiyoruz."

"Yunanistan'ın ilgili makamlarını bir kez daha yabancı düşmanı ve şiddet yanlısı taraftarların spor etkinliklerinden men edilmesi amacıyla gerekli tüm önlemleri almaya çağırıyoruz."

Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'a sert tepki

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...