Barış Pınarı’na siyasi partilerden destek

Barış Pınarı’na siyasi partilerden destek

GÜNDEM Haberleri

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’na siyasi parti liderlerinden destek geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından “Dualarımız, kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekâtı’nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için. Allah evlatlarımızı korusun, Allah evlatlarımızı muzaffer eylesin” paylaşımında bulundu.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabından Yahya Kemal’in şiirini paylaşarak “Allah askerlerimizin ayağını taşa değdirmesin” dedi. BBP lideri Mustafa Destici ise Barış Pınarı Harekâtı’nın hayırlı, mübarek olmasını dileyerek “Rabb’im kahraman ordumuzu, güvenlik güçlerimizi muhafaza edip, mansur ve muzaffer eylesin” açıklamasında bulundu.

HDP’YE GÖRE İŞGALMİŞ
HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni ise Meclis’teki görüşmeler sırasında, “Bugün (dün) savaş ve işgal başlamış durumda ve Mecliste bu alkışlanıyor. Bu işgalin hiçbir hukuki gerekçesi yoktur” iddiasında bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...