Oda Başkanı böyle isyan etti: 'Yetmedi camilere salon takımı koyun!'

Düzenleyen:
Oda Başkanı böyle isyan etti: 'Yetmedi  camilere salon  takımı koyun!'

GÜNDEM Haberleri

Akşam namazı için gittiği caminin sandalye ile donatıldığını gören İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç "Yakında cami içlerinde salon takımları görmeye mi başlayacağız?" diye isyan etti.

Diyanet İşleri Başkanlığını göreve çağıran Avdagiç, sosyal medya hesabından "Ortaköy’deki Teşrifatçı Hacı Mahmut Cami’den bu akşam çektiğim enstantaneler. İş zıvanadan çıkmış. Yakında cami içlerinde salon takımları görmeye mi başlayacağız. Allah aşkına bu absürt uygulamaya dur diyecek kimse yok mu" şeklinde seslendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı üç yıl önce uyarı yapmış, "taburede namaz kılmanın doğru olmayacağını" açıklamıştı. Ancak camilerdeki taburede furyasına engel olunamadı. Vatandaş, Diyanet'ten camilerimize kilise görüntüsü veren tabure, sıra ve sandalyelerin kaldırılmasını istedi.

Oda Başkanı böyle isyan etti: 'Yetmedi  camilere salon  takımı koyun!'

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...