Bakan Soylu: Orta Doğu'yu barış coğrafyası haline getirecek Türkiye'dir

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Soylu: Orta Doğu'yu barış coğrafyası haline getirecek Türkiye'dir

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakanı Soylu, "Bugün terörü sadece silahla yeniyor değiliz. Anaların meseleye vaziyet etmesiyle bu mücadeleyi bugün başarılı bir şekilde veriyoruz." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Yeni Hizmet Binası Açılış Törenine katıldı.

Soylu, burada yaptığı konuşmada, "Bugün terörü sadece silahla yeniyor değiliz. Anaların meseleye vaziyet etmesiyle, bu ülkenin her etnik kökenden gelen insanının birlikte ağlayıp birlikte gülmesiyle bu mücadeleyi bugün başarılı bir şekilde veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Soylu, şöyle devam etti:

"Dünyada Orta Doğu'yu karıştırmak isteyen ülkelere buradan söylüyoruz; nasıl Doğu ve Güneydoğu'ya huzur getirmişsek Kürt, Arap, Alevi ve Sünni'ye de sözümüzdür, Orta Doğu'yu da barış coğrafyası haline getirecek Türkiye ve bu millettir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...